Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtuma 22. – 23. 1. 2016

Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtuma 22. – 23. 1. 2016

Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtuma 22. – 23. 1. 2016

KokeaDesign on mukana Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtumassa 22. – 23. 1. 2016, joka on Pro Soveltavan taiteen tila ry:n ensimmäinen “kokoontumisajo”. Tapahtuma kokoaa yhteen soveltavan taiteen toimijat, aiheen rajapinnassa olevat ja kaikki, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta sen perinteisen kontekstin ulkopuolella.

Tapahtumassa aihetta lähestytään monesta suunnasta keskustelujen, luentojen ja työpajojen kautta. Paneelikeskusteluiden aiheina on soveltavan taidealan koulutus, sekä taiteen välineellistämiseen liittyvä arvokysymys: Onko taiteen soveltaminen uhka vai mahdollisuus? Työpajoissa lähestytään taidetta osana työelämän kehittämistä ja osana sote-alaa. Lue koko ohjelma.

Tapahtuman yhteistyökumppanina on Metropolia AMK:n esittävän taiteen koulutusohjelma ja sitä tukee Taiteen edistämiskeskus. Tapahtuma on osallistujille ilmainen (osa työpajoista maksullisia).

Tapahtumapaikka: Metropolia AMK, Hämeentie 161, Helsinki

Copyright © 2015 KokeaDesign. Theme by ThemeTor.