Törmäytystyöpaja Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtumassa 23. 1. 2016

Törmäytystyöpaja Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtumassa 23. 1. 2016

Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtuma kokoaa yhteen soveltavan taiteen toimijat, aiheen rajapinnassa olevat ja kaikki, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta sen perinteisen kontekstin ulkopuolella. Vuoden 2016 kaksipäiväinen seminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingissä 22. – 23. 1.

Vedin tapahtumassa ideointi- ja innovointityöpajan, “törmäytystyöpajan”, jossa törmäytettiin soveltavan taiteen tekijät sekä työyhteisökehittäjät. Tavoitteena oli verkostoitua ja kehittää palvelukonsepteja taiteen hyödyntämiseen uusissa konteksteissa. Työpaja oli sovellus yhdessä Friii-verkoston kanssa kehittämästäni Innovaatio-päivä työpajasta. Tarkoituksena oli ravistella vanhat ajatuskaavat ja tuoda uusia tuulia sekä hieman hullua luovuuttaa sanaparitörmäytyksen ja kaukaiset ajatusmallit- menetelmän yhdistävällä ryhmätyöideoinnilla.

Kun kyseessä ovat luovat taiteilijat ja luovuutta hyödyntävät eri alojen ammattilaiset, tuloksena voi olla mitä vain. Kuten yksi osallistujista totesikin: “ovatko nämä työpajasi aina tällaista ilotulitusta?” Kyllä, yleensä ovat, mutta (ilo)tulivoiman työpajoihin tuovat osallistujat, ei vain vetäjä. Meissä kaikissa asuu pieni ruudinkeksijä!

Copyright © 2015 KokeaDesign. Theme by ThemeTor.