Creating experiences

Creating experiences


“Taide auttaa meitä samanaikaisesti löytämään ja
kadottamaan itsemme”
– Thomas Merton

Arvoa ja hyvinvointia yrityksellesi – taiteen keinoin!


Palvelumme

Räätälöimme taidekokemukset ja työkalut yrityksesi strategiset tarpeet ja henkilöstön tarpeet huomioiden.

Visualisoi yrityksesi strategia


Viesti yrityksesi ydinarvoista visuaalisesti. Sitouta henkilöstösi arvoihin. Kokeadesignin arvotyöprosessit auttavat yritystäsi tarinallistamaan ja kuvaamaan yrityksesi ydinarvot, yhdessä työntekijöittesi kanssa.

Inspiroi luovuutta


Yrityksesi on täynnä luovaa toteutusvoimaa. Avullamme sitoutat työntekijäsi ja inspiroit heitä omassa työssään. Luovuustyöpajamme näyttävät että jokainen voi olla luova. Innovaatiopäivän avulla löydätte uusia kehitysmahdollisuuksia ja ideoita yrityksellenne.

Taide työhyvinvoinnin tukena


Kerää tietoa työntekijöittesi hyvinvoinnista vuorovaikutteisten työkalujemme avulla. Taidelähtöiset menetelmät keskustelun tueksi auttavat vaikeidenkin asioiden käsittelyssä. Kokemussuunnittelun avulla luot työhyvinvointia edistäviä työtiloja toimistoon.

Tee vaikutus, luo elämys!


Taiteen avulla syntyvä elämys voi välittää yrityksesi brändiä paljon paremmin kuin markkinointi tai pelkät sanat. KokeaDesign luo taide-elämyksiä alkaen perinteisistä kuvataiteen teoksista aina vuorovaikutteisiin digiteoksiin ja installaatioihin saakka.

Esimerkkejä KokeaDesignin palveluista

Ota yhteyttä

Näkemyksesi on intohimomme! Haluamme auttaa sinua oli ideasi tai kysymyksesi kuinka hullu tahansa. Ota yhteyttä!

Lähetä meiliäYhteystiedot

Olipa kerran…..nuori nainen, taiteilija Lumikki kaaoksen synkässä metsässä. Hän etsi pitkään sitä “suurta tarkoitusta”: miksi hän oli saanut lahjansa, mitä hän voisi osaamisellaan tehdä? Metsässä hän vihdoin tapasi seitsemän taiteen ihmettä: luovuuden, myötätunnon, ihmetyksen, yhteyden, kauneuden, harmonian ja ilon. Näiden seitsemän ihmeen avulla Lumikki löysi tarkoituksen tekemiselleen: hän halusi taiteen avulla auttaa ihmisiä, yrityksiä ja siellä työskenteleviä yksilöitä. Näin KokeaDesign sai alkunsa.

Outi Kotala

Outi Kotala

Taiteilija, palvelumuotoilija


KokeaDesign on kuvataiteilija ja palvelumuotoilija Outi Kotalan yritys. Hänellä on pitkä kokemus sekä digitaalisen että perinteisen kuvataiteen alalla. Lisäksi hän on toteuttanut luovuuttaan jo toistakymmentä vuotta digitaalisena palvelumuotoilijana, palvellen sekä kuluttaja- että yrityspuolen palveluita toteuttavien yritysten tarpeita. Outi on valmistunut taiteen maisteriksi.  Buddhalaisena hän uskoo että maailmaa on mahdollista muuttaa ystävällisyyden ja myötätunnon kautta.

Twitter

LinkedInAjankohtaisia uutisia ja kirjoituksia koskien soveltavan taiteen mahdollisuuksia organisaatiotyössä ja työhyvinvoinnissa.


  • Outin Arvotyöpaja avaa mielen. Ajatukset kulkevat uusille, virkistäville tahoille, mielikuvitus pääsee ulos kuorestaan. Jälkeenpäin tuntuu kuin osaisi katsoa ja tutkia haasteita ihan uudenlaisita kulmista.

    Mia Kalenius – AIM Graphics

  • Olin erittäin mukavassa ja hyvin johdetussa idearikkaassa Friii-päivässä. Omat käsitykseni ja uudet ideani palvelustamme vahvistuivat ja jalostuivat merkittävästi. Suosittelen lämpimästi.

    Jarmo Tanskanen – Toimitusjohtaja, Valopi Oy

  • Outi is a rare combination: a talented artist and an excellent project manager in one person. With Outi things get done and work quality is unique & excellent.

    Mikko Ahonen - Founder, Sustainable Mobile Inc & Researcher, PhD, Univ. of Tampere

Copyright © 2015 KokeaDesign. Theme by ThemeTor.